Logo peelenmaasvenray.nl
Foto: Sendarmedia

Ingezonden mededeling: 3 manieren om de keuken op te knappen

  Advertorial

De keuze voor een keuken is heel bepalend, aangezien je erg lang met een keuken doet! De keuken moet dus aan je eisen voldoen. En hoe beter je ‘m onderhoudt, hoe langer je er plezier van hebt. Als je toch na een aantal jaar wat verandering wilt zien, dan kun je soms met wat kleine aanpassingen een groot verschil maken! Hieronder lees je hoe je dat doet.

Behang op de muur

Wat je kunt doen, is niet zozeer de keuken zelf aanpakken, maar wat eromheen te vinden is. Zo kun je voor je gevoel een nieuwe keuken hebben, als je de muren eromheen behangt! Ga voor een toffe print behang, die uiteraard wel bij de keuken zelf past, en het voelt fris en weer als nieuw aan!

De keukenkastje schilderen

Dit is een iets intensievere aanpak van de keuken: het verven van de keukenkastjes. Maar het is wel een heel effectieve manier als je liever de keuken in een andere kleur ziet. En eigenlijk is het niet eens zo heel moeilijk… Mits je het laat doen door iemand! En als je alleen de deurtjes laat verven, kost het helemaal weinig moeite.

Andere accessoires

Een kleinere ingreep is door andere accessoires neer te zetten. Koop nieuwe snijplanken en leuke potjes om droog eten, zoals pasta of rijst, in te bewaren. Ook kan het er frisser uitzien als je nieuwe theedoeken en vaatdoekjes koopt. Heb je wat meer ruimte in de keuken? Dan kun je het ook wat gezelliger maken door kaarsjes bij het raam neer te zetten. Of wat dacht je van je eigen mini kruidentuintje in de vensterbank?

Het ligt er maar net aan hoeveel energie je eraan wilt besteden. Met wat kleine aanpassingen kun je de keuken al lekker opfrissen! En als je het wat groter aan wilt pakken, dan kost het wat meer moeite, maar dan is het resultaat er zeker. Wanneer ga jij de keuken aanpakken?

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten