Afbeelding
Foto: Henk Lammen

Dans je dans door Danshuis Venray-Well

Kunst en Cultuur

Danshuis Venray-Well viert de feestdagen in december met twee uitvoeringen van Dans je dans.

De kersteditievoorstellingen worden dit weekeinde gedanst door de dansers uit de selectiegroepen van Danshuis Venray-Well. De twee shows worden opgevoerd in theater De Pit in Overloon. In een voorstelling van ongeveer 75 minuten lieten de dansers uit de regio’s Venray en Well een dwarsdoorsnede zien van het lesaanbod van het regionale danshuis.

In de kerstvakantie houdt Danshuis Venray-Well de dansactiviteit Dance4Fun. Een feestelijke en dansante dag op donderdag 4 januari. Myrna van Rens, eigenaresse van Danshuis Venray Well, en Yana Cup, docente bij Danshuis Venray-Well, zijn de drijvende krachten achter dit sprankelende evenement. Ze zijn enthousiast en verheugen zich op deze leuke en sportieve dag. “Dance4Fun is dé dag waarop kinderen en tieners uit Venray, Well, en verre omgeving zich kunnen onderdompelen in een wereld van dans en gezelligheid”, zegt Myrna van Rens. “Het is een kans voor jonge dansliefhebbers om hun passie te delen en nieuwe dansstijlen te ontdekken.” Yana Cup voegt eraan toe: “We hebben speciaal voor deze dag fantastische workshopleiders uitgenodigd om de deelnemers te inspireren en hun danskunsten naar een hoger niveau te tillen.”
Inschrijven voor Dance 4Fun voor jongeren van 4 tot en met 18 jaar kan via de website van Danshuis Venray-Well, www.danshuiskunsten.nl.

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding

Uit de krant