Logo peelenmaasvenray.nl
<p>Maik & Kyra behoren opnieuw tot de finalisten van de liedjesfinale.</p>

Maik & Kyra behoren opnieuw tot de finalisten van de liedjesfinale.

(Foto: Antoon Jeuken)

Finalisten liedjesfinale De Piëlhaas bekend

  Carnaval/Vastelaovend

De deelnemers aan het liedjesfestival van vastelaovesvereniging De Piëlhaas zijn bekend. Dit weekend was de laatste kans voor artiesten om zich in te schrijven voor de eindstrijd die plaatsvindt op zaterdag 25 september.

De tien finalisten met hun nummers zijn: Versiëre (En Wiëze LES), Loeëzieloos (Annette & Richard), Dat hedde Maej (Marcel & Marly), Terug Beej Òw (Jacqueline Verrijth), Holladie-Weej (Nevvenén), Piëlhaas blief Wakker (Rob van Lieshout & Rob Arts), Droeëm dizze dag (Verrékkes Moj), Zoeëlang ‘t kan (Maik & Kyra), Vastelaovesgemis (Pip & Wilbert) en Nie nor huus (Pip & Wilbert).

Dit is een gratis artikel van de redactie van Peel en Maas TV. Niet al onze artikelen zijn gratis te lezen. Deze zogenaamde premium artikelen zijn exclusief voor onze abonnees. Zonder abonnees kunnen we namelijk geen Venrays nieuws maken. Wilt u al het Venrayse nieuws lezen? Neem dan een abonnement op Peel en Maas. U kunt dan een papierenkrant incl. digitaal abonnement nemen of alleen een digitaal abonnement. Zo kunnen wij ook in de toekomst het Venrayse nieuws op journalistiek verantwoorde wijze voor u publiceren. Wilt u toegang tot de exclusieve content van Peel en Maas? Klik dan hier

Meer berichten