Afbeelding
Foto: Eigen foto

Lions: Aspergediner voor het goede doel

Algemeen Venray

Lionsclub Venray houdt al 35 jaar op de zaterdag voor Moederdag een aspergeactie. “In teams gaan we naar de randstad om asperges te verkopen voor het goede doel”, vertelt Lions-president Robert Janssen. “Al die jaren hebben we als Lionsclub hiermee veel geld kunnen ophalen om dat te besteden aan goede doelen zoals Spierdystrofie en de Daan Theeuwes Stichting.”

Robert: “Het laatste jaar hebben we onze verkoopactiviteiten via de klassieke marktkraam veranderd in het aanbieden van een compleet pakket, het Asperge Diner voor Twee. Vanwege het succes gaan we hiermee door. Op onze Webshop: www.Lionsaktie.nl kunnen bedrijven en particulieren die onze actie voor het goede doel willen steunen rechtstreeks bestellen. Dit aspergegeschenk wordt in Venray, Horst en Cuijk verkocht.”

Het Asperge Diner voor Twee bestaat uit een complete aspergemaaltijd voor twee personen met geschilde asperges, eitjes, ham, krielaardappeltjes, roomboter en een flesje wijn. Alles verpakt in een mooie doos, zodat het een echt Moederdagcadeau is. Bestellingen kunnen op zaterdag 11 mei tussen 11.00 en 14.00 uur worden opgehaald op de parkeerplaatsen van hotel Asteria, Maasheseweg 80a in Venray of het Parkhotel, Tienrayseweg 2 in Horst. Desgewenst is het ook mogelijk dat de bestelling in de regio Venray, Horst, Boxmeer en Cuijk thuis wordt bezorgd.

Janssen: “De opbrengst gaat, zoals altijd, in z’n geheel naar goede doelen. Dit jaar is gekozen voor goede doelen in eigen regio. Dat zijn De Voedselbank Noord-Limburg, Aktie Hartveilig en de Stichting Leergeld. Ideeën voor een goed doel dat ondersteuning kan gebruiken zijn trouwens welkom, neem dan contact met ons op. We kijken graag of we hieraan kunnen bijdragen.” Een bestelling plaatsen kan via www.Lionsaktie.nl.

Uit de krant