Zittend Wiske Koster, Trees Cadirci en Henk de Klerk.
Zittend Wiske Koster, Trees Cadirci en Henk de Klerk. Foto: Coby Siebers.

Jubilarissen Ars Musica

Algemeen Centrum Cultuur en Uitgaan Geschiedenis Overig Venray Centrum Cultuur en Uitgaan Geschiedenis Overig Venray

Gemengd koor Ars Musica, dat vorig jaar zijn gouden jubileum vierde, hield op 19 maart zijn jaarlijkse ledenvergadering. Een belangrijk onderdeel was de huldiging van vier jubilarissen.

Henk de Klerk is 25 jaar lid en ontving uit handen van voorzitter Jo van Lieshout de daarbij horende jubileumspeld. Wiske Koster is al 40 jaar actief lid en kreeg daarvoor de handen van de andere koorleden op elkaar toen haar de jubileumspeld werd aangereikt door de voorzitter. Trees Cadirci en Fien Verstegen zijn bijna vanaf het allereerste begin bij Ars Musica. Beiden zijn in 2024 maar liefst 50 jaar bij Ars Musica. Zij kregen uiteraard ook een onderscheiding en een mooi boeket bloemen bij gelegenheid van hun gouden jubileum. Fien Verstegen kon helaas niet aan de bijeenkomst deelnemen, maar werd diezelfde dag bij haar thuis in de bloemetjes gezet.

Alle genoemde jubilarissen hebben tijdens hun lidmaatschap niet alleen zingend hun beste beentje voorgezet, maar ook op andere manieren bijgedragen aan het koorleven van Ars Musica. In verschillende functies, maar zeker ook bij allerlei nevenactiviteiten en in het hooghouden van de sociale functie van het koor.

Uit de krant