Dominique Schreinemachers houdt op 18 april op uitnodiging van Business Vision Venray een lezing in de Venrayse schouwburg.
Dominique Schreinemachers houdt op 18 april op uitnodiging van Business Vision Venray een lezing in de Venrayse schouwburg. Foto: Persfoto

Business Vision ontvangt Dominique Schreinemachers

Algemeen Centrum Cultuur en Uitgaan Economie Geschiedenis Milieu en Duurzaamheid Onderwijs Regio Venray Werk en Economie Wonen en Leven

Business Vision Venray ontvangt op donderdag 18 april Dominique Schreinemachers voor een lezing. Tijdens een lunchbijeenkomst van de Venrayse ondernemersvereniging vertelt zij haar bijzondere verhaal.

Dominique Schreinemachers is één van de weinige vrouwelijke militaire vliegers van de Koninklijke Luchtmacht, mediator en gedragsbeïnvloedingspsycholoog. Ze is opgeleid door oud-Vietnam-veteranen in de Verenigde Staten. Ze heeft zich als vrouw staande weten te houden in een mannenwereld tijdens de meest uitdagende trainingen en missies.

De oud-Venrayse was recent tevens nog te zien in de tv-programma’s ‘Het mooiste meisje van de klas’ en ‘Hunted’. Op 18 april neemt ze de aanwezigen mee in haar inspirerende verhaal over uitdagende trainingen en missies, inclusief het overleven van een Taliban-aanval op haar helikopter.

Haar lessen richten zich op het leven, teamwerk en zelfreflectie. Ondernemers die nog geen lid zijn van Business Vision, zijn van harte uitgenodigd om deze bijeenkomst als introducé bij te wonen en zo kennis te maken met het netwerk. Het event vindt plaats in de Venrayse schouwburg en duurt van 11.45 tot 14.15 uur. Informatie en aanmelden via info@bvvenray.nl.

Uit de krant