Er komt geen nieuwe X-triathlon meer.
Er komt geen nieuwe X-triathlon meer. Foto: Iedereen Kan Sporten Noord-Limburg

Streep door X-triathlon Venray

Algemeen Sport Venray Zorg en Welzijn

‘Vanwege deelnemersgebrek en organisatorische redenen’ is de X-triathlon op zondag 14 april in Venray afgelast. Dat heeft Iedereen Kan Sporten (IKS) Noord-Limburg bekendgemaakt.

Ook meldt IKS Noord-Limburg dat ze de organisatie van het evenement niet langer zal oppakken. ‘Iedereen Kan Sporten gaat op een duurzame manier verder en proberen zoveel mogelijk aan te sluiten bij bestaande evenementen en de doelgroep hier te introduceren. Hou de website en sociale media van Iedereen Kan Sporten goed in de gaten! Via deze weg zullen zij activiteiten/evenementen voor de doelgroep blijven communiceren’.

Iedereen kan Sporten Noord-Limburg is een regionaal platform dat zich inzet om mensen met een beperking aan het sporten te krijgen en te houden. De X-triathlon bestaat, net als een gewone triathlon, uit zwemmen, fietsen en hardlopen. Maar dan aangepast op de doelgroep, mensen met een beperking. Afgelopen september werd de vierde editie van het evenement, vanwege een gebrek aan belangstelling, ook al afgelast.

Uit de krant