In Schouwburg Venray is op zaterdag 2 en zondag 3 maart de voorstelling Murder on The Orient Express te zien.
In Schouwburg Venray is op zaterdag 2 en zondag 3 maart de voorstelling Murder on The Orient Express te zien. Foto: Willem van Walderveen

Moordmysterie in Schouwburg Venray

Algemeen Cultuur en Uitgaan Venray

Na het succes van The Mousetrap komt nu het plot-twist moord-mysterie, Murder on The Orient Express, van Agatha Christie met een sterrencast naar de schouwburg.

Op een winteravond stapt de bekende detective Hercule Poirot aan boord van de Oriënt Express. Net na middennacht komt de trein plotseling tot stilstand. De volgende ochtend is er een passagier dood en alle reizigers lijken een alibi te hebben. Het begin van een zoektocht naar de dader. Lukt het Hercule Poirot om de moordenaar te ontmaskeren voor deze weer toeslaat?

Toneelschrijver Ken Ludwig (De drie Musketiers, Crazy for You) bewerkte deze klassieke thriller tot een ultieme who done it voorstelling. Met een cast van uiteenlopende personages laat hij het publiek tot het einde raden wie de dader is.

Murder on The Orient Express staat zaterdag 2 en zondag 3 maart in Schouwburg Venray. Tickets voor deze spannende voorstelling zijn vanaf 34,50 euro te reserveren via schouwburgvenray.nl.

Uit de krant