Afbeelding
Foto: Johan Loonen

Architects derde headliner Jera On Air

Algemeen Cultuur en Uitgaan Ysselsteyn

Architects is de derde headliner van muziekfestival Jera On Air 2024. De zaterdagavond van het festival in Ysselsteyn wordt afgesloten door de metalcoreband uit Engeland.

Op de derde festivaldag zien de bezeoekers ook onder meer Frank Carter en The Rattlesnakes. Naast de komst van deze bands ook For I Am King, HANABIE, Of Mice & Men, The Black Dahlia Murder, King Prawn, Spanish Love Songs en Imminence te zien tijdens Jera On Air 2024. Net als Movements, Makewar, Brutus en Annisokay.

Kaartverkoop
De kaartverkoop voor Jera On Air 2024 is inmiddels van start gegaan. Na de succesvolle editie van 2023, waarbij het festival iedere dag zo’n 15.000 bezoekers op het festivalterrein in Ysselsteyn mocht verwelkomen, wordt er komend jaar tijdens het jubileum wederom groots uitgepakt.

Tickets voor Jera On Air 2024 zijn te verkrijgen op www.jeraonair.nl. Hierop is, naast informatie over de kaartverkoop, ook alles te vinden over de volledige line-up en alle overige relevante informatie over het festival dat plaatsvindt in het laatste weekend van juni. 

Uit de krant