Afbeelding
Foto: De Karklingels

Tom Direks nieuwe prins Karklingels

Algemeen Carnaval Oostrum

Tom Direks (36) is zaterdagavond uitgeroepen tot nieuwe prins van carnavalsvereniging De Karklingels uit Oostrum. Hij wordt tijdens carnaval bijgestaan door zijn adjudanten Nick Gommans (35) en Chris Wilschut (34) en nar Steef Gielens (34).

Vanzelfsprekend werd de avond gestart met het aftreden van jubileumprins Bob Manders en zijn gevolg. Aansluitend aan dit aftreden was de zaal getuige van een boksgala, waarna Manders werd opgenomen in de groep zwaargewichten die zichzelf Âld Aostrumse Prinse noemen.

Daarna werd de bekendmaking van de nieuwe heersers van 2024 op poten gezet en daarbij werd als thema de Flintstones gehanteerd. Uiteindelijk kwam prins Tom op het podium en ontbrandde het feest in D’n Oesterham, waar ook Naachtwaerk een optreden gaf.

Prins Tom II woont met zijn vriendin Maud en dochter Nine aan de Stationsweg en is in het dagelijks leven vrachtwagenchauffeur bij Kempen Transport. Met zijn adjudanten Nick en Chris en nar Steef gaat dit kwartet er vast en zeker voor zorgen dat het een geweldig seizoen wordt. 

Hij sloot zijn openingsspeech af met zijn leus: ‘Vier vastelaovend en vier ut laeve, um mekaar mojje herinneringe te gaeve!’.

Uit de krant