Autobedrijf Hansen uit Venray bestaat deze maand dertig jaar.
Autobedrijf Hansen uit Venray bestaat deze maand dertig jaar. Foto: eigen foto

Jubileum autobedrijf Hansen

Algemeen Venray

Een bijzondere mijlpaal is bereikt voor autobedrijf Hansen uit Venray. Het familiebedrijf bestaat namelijk deze maand dertig jaar en dat wordt gevierd! Zo zijn er tijdens de decembermaand zijn er verschillende acties opgezet en ontvangen klanten vele extra’s bij de aankoop van een nieuwe auto of occasion.

Roland Hansen, directeur van het familiebedrijf, vertelt in een korte documentaire vol passie over zijn passie voor auto’s. “Vanaf mijn negende ben ik in de weekenden en tijdens vakanties in verschillende autobedrijven te vinden geweest. Ik vond het heerlijk om met auto’s te werken. Gelukkig heb ik van mijn hobby mijn werk kunnen maken. Inmiddels verkoop ik ruim veertig jaar auto’s en dat doe ik nog altijd met veel plezier.”

Hansen begon als autoverkoper in Eindhoven en toen een vriend van hem Nissan-dealer werd in Helmond, begon het ook bij Hansen te kriebelen. Uiteindelijk kreeg hij een autobedrijf in Maashees op het oog. “Ik was erg gecharmeerd van het bedrijf en twee maanden na mijn eerste bezoek aan Maashees, zijn we geopend als autobedrijf Hansen. Vijf jaar laten hebben we op het Keizersveld in Venray een prachtige nieuwe locatie mogen bouwen.”

Eerlijkheid duurt het langst en eerlijkheid speelt dan ook een belangrijke rol bij autobedrijf Hansen. “Wat bij ons centraal staat is dat we gewoon normaal blijven doen voor je personeel en voor alle klanten. Dat doen we op een fatsoenlijke manier. We willen klantvriendelijk zaken doen. Eerlijkheid is nog altijd de langste weg. Dat heb ik altijd voor me gehouden en is altijd goed gelukt.”

Daarin speelt het team van Hansen een belangrijke rol. “Onze collega’s maken het succes van Hansen mogelijk, alleen kan ik natuurlijk niet zoveel. We moeten het samen doen. Ik vind het nog steeds ontzettend fijn om tussen de auto’s te werken en gelukkig heeft ons gezin altijd voor het bedrijf klaargestaan. Dat is niet altijd makkelijk.”


Met Bram Hansen staat de tweede generatie klaar om het bedrijf uiteindelijk over te nemen. “Het opgroeien binnen ons autobedrijf heb ik als superleuk ervaren. Ik ben langzaam maar zeker in het bedrijf gerold en dat bevalt echt uitstekend. Samen met ons team willen we bouwen aan de toekomst van ons bedrijf. Daar spelen onze eigen medewerkers een cruciale rol in. Samen kunnen we uitdagingen aanpakken.”

Het bedrijf groeit gestaag en in het begin van 2024 kan Hansen grootse verbouwingsplannen delen. Op die manier bouwt het familiebedrijf aan de toekomst. “Zo willen we ons klantenbestand ook in de toekomst tevreden en betrokken houden. Wij zijn groot geworden door klein te blijven en dat zie je terug in de klanttevredenheid en onze medewerkers. De klant en de medewerkers hebben altijd centraal gestaan en dat is een succesformule gebleken.”


Zoals gezegd staat de hele maand december bij Hansen in het teken van feestelijke acties. Bij de aankoop van een auto ontvangen klanten speciale traktaties zoals een dinerbon van Gastrobar TOF. Daarnaast maken ze kans op een vakantiecheque ter waarde van 500 euro van reisbureau ViceVersa. “We hebben nog meer verrassingen voor onze klanten. Ook in de werkplaats laten we ons jubileum niet ongemerkt voorbijgaan, met exclusieve geschenken en kansen om geweldige prijzen te winnen. Houd onze website en social media in de gaten voor onze decemberacties!”

Meer informatie is te vinden op www.autobedrijfhansen.nl. Via de QR-code is een korte documentaire over het familiebedrijf te bekijken.

Uit de krant