Afbeelding
Foto: eigen foto

Gouden jubileum bij Aviko Oostrum

Algemeen Oostrum Venray

Op 17-jarige leeftijd begint Bennie Valckx met zijn loopbaan bij Nestlé, dat nu Aviko heet. Hij startte als algemeen medewerker op de vulafdeling, het vullen van vijftig kilozakken met aardappelmeel, vlokken en diverse andere Nestlé- en Maggi-producten. Dat was zeker in die tijd een hele fysieke klus.

Vorig jaar september mocht hij met pensioen gaan maar wilde het voor hem prettige bedrijf nog niet loslaten. Samen kwamen ze eruit en beide partijen vonden het fijn als hij vanaf zijn pensioen voor één dag in de week zou blijven werken. Het werk bij Aviko vindt hij leuk en de contacten met zijn collega’s zijn heel belangrijk. Die wilde hij niet missen. Dinsdag 28 november werd hij door Aviko verrast met een groot feest voor het bereiken van zijn 50-jarig jubileum. Een greep uit de door zijn collega’s gegeven complimenten: Ben is nooit chagrijnig, een joviale harde werker en op zijn tijd in voor een goede grap.

Wandelen is zijn passie, de Nijmeegse Vierdaagse, het Limburgse Heuvelland of Meerdaagse Wandelevenement in en buiten Venray, Bennie slaat geen wandeling over en heeft zo al heel wat zooltjes versleten. Het komende half jaar gaat Bennie met veel plezier, voor één dag in de week, door met werken bij en voor Aviko.

Uit de krant