band Episodes
band Episodes Foto: zelf gemaakt door de band

Bands op Zondag Middag

zondag 26 februari 2023 15:00 t/m 18:00

In de zomer van 2014 werd de eerste aanzet gegeven tot de oprichting van een nieuwe band. Van de huidige bandleden zijn Jack Kort (basgitaar en zang) en Paul Sluiter (drums) vanaf het begin bij de band betrokken. Er was aanvankelijk geen vastomlijnd idee over bandgrootte, bezetting en/of repertoire. Na meerdere wisselingen van bandleden is de band in de huidige samenstelling ontstaan. De bandleden hebben elkaar muzikaal gevonden en is er een zeer gevarieerd repertoire ontstaan. Er wordt gestreefd naar een eigen uitvoering van de nummers.

 Repertoire 

De vijf bandleden van The Episodes hebben een uiteenlopende muzieksmaak. Dat is te zien aan de ontwikkeling van het repertoire. Er is echter één gemeenschappelijke factor: allen hebben een voorkeur voor lekker swingende songs.

Van de jaren 60, 70, 80, 90, 00 tot nu. Blues, Pop, Rock, R&B, Soul en Country, álles is vertegenwoordigd.

De meeste nummers zijn overgoten met een eigen sausje wat The Episodes herkenbaar maakt.