Vorig jaar namen meer dan 30 teams deel aan de ploegentijdrit in Venray. Foto: archief Peel en Maas.
Vorig jaar namen meer dan 30 teams deel aan de ploegentijdrit in Venray. Foto: archief Peel en Maas.

Motorrijders voor ploegentijdrit gezocht

Sport

De organisatie van de Venrayse ploegentijdrit is ook voor de editie van dit jaar op zoek naar motorrijders die de wielrenners willen begeleiden tijdens hun rit.

Op zaterdag 26 augustus van 15.30 tot 19.30 uur vindt de tweede editie van de Venrayse ploegentijdrit plaats. Aan de eerste uitgave in september 2016  namen ruim dertig teams deel.  De reacties op de eerste Venrayse ploegentijdrit waren zo positief, dat de Stichting Wielerpromotie Venray niet lang hoefde na te denken over een vervolg. "De aanmeldingen van deelnemende teams stromen binnen, maar we zijn nog wel op zoek naar mensen die op hun motor voor en achter de renners aan willen rijden. We willen het zo wedstrijd echt mogelijk maken", zegt bestuurslid Ron Koenen van de Stichting Wielerpromotie Venray.

TWC Oostrum en de Stichting Wielerpromotie Venray tekenen net als in 2016 voor de organisatie van dit wielerspektakel. Net als vorig jaar is de start- en finishlijn getrokken op het Schouwburgplein. De ploegentijdrit is  de start van de Noord-Limburgse Wielerweek, die op zondag 3 september eindigt met de Grote Prijs Rob Mulders in Well. Motorrijders die willen helpen, kunnen zich melden bij de organisatie via e-mail info@wielerpromotievenray.nl. Belangstellende teams van vier personen, deelnemen als individu is niet mogelijk, kunnen zich aanmelden bij Sjaak Cuppen via e-mail  jacquescuppen@hetnet.nl.

Uit de krant