Christiaan Engels houdt ook dit jaar weer een Glazen Huis voor het goede doel.
Christiaan Engels houdt ook dit jaar weer een Glazen Huis voor het goede doel. Foto: Rikus ten Brücke

Nieuwe editie Glazen Huis Venray

Venray Cultuur en Uitgaan Wonen en Leven Werk en Economie Venray Economie Financiën Human Interest

Stichting Level Inn van Christiaan Engels uit Venray maakt zich op voor de tweede editie van het Glazen Huis in Venray. Het evenement vindt plaats van 1 januari tot en met 7 januari 2024. Level Inn zet zich tijdens het Glazen Huis in voor Speelgoedbank Venray, Kindervakantiewerk Venray en en KinderHospice Kwatro Horst.

“Het Glazen Huis is eigenlijk een groot feest”, zegt Engels enthousiast. “Ik ga net als vorig jaar in een soort Glazen Huis zitten en muziek uitzenden en podcasts maken met mensen en organisaties met een mooi verhaal. Het doel is om geld in te zamelen voor de genoemde goede doelen. Mensen kunnen tijdens de uitzending een donatie doen via de brievenbus, een betaalverzoek, via de stream en andere leuke activiteiten.”

Vorig jaar sloot Engels zich al zeven dagen op voor het goede doel. Toen zamelde hij geld in voor scouting De Peelspeurders en Voedselbank Limburg-Noord. “Ook voor deze editie ben ik weer erg enthousiast en gemotiveerd om de actie tot een succes te maken.” Toch kan Engels nog wel wat hulp gebruiken om de actie te laten slagen. Zo is Level Inn nog op zoek naar een sponsor die wil helpen met de elektriciteit. Stroom is belangrijk om de radio-uitzendingen en activiteiten te laten werken. “Ook heb ik hulp nodig om de studio mooi aan te kleden en de apparatuur om deze live-uitzending mogelijk te maken.”

Iedereen die kan en wil helpen met de elektriciteit, aankleding of apparatuur voor het Glazen Huis kan zich aanmelden. “Samen kunnen we een groot verschil maken voor de Speelgoedbank, kindervakantiewerk en Kwatro Horst.” Vrijwilligers en sponsoren kunnen contact opnemen met de organisatie via contact@levelinn.nl. “Het Glazen Huis 2023-2024 wordt een geweldig feest vol vriendschap en mooie verhalen en veel muziek, en jouw hulp kan een verschil maken voor de drie goede doelen. Samen kunnen wij er iets moois van maken.”

Uit de krant