Landbouwroute aan de beurt

Leunen | De herinrichting van de Zuivelweg, Albionstraat, Molenhofweg, Laagriebroekseweg en De Locht wordt uitgevoerd in de periode van 13 mei tot en met 4 augustus. De werkzaamheden worden in delen uitgevoerd waarbij telkens één weg wordt aangepakt en afgerond voordat er wordt begonnen met het volgende wegdeel.


Tijdens de wegwerkzaamheden wordt de weg waarop wordt gewerkt afgezet voor verkeer. Bewoners en verkeer met een eindbestemming in de straat kunnen, met enige verkeershinder, gebruik blijven maken van deze wegen. Het overige verkeer wordt omgeleid. Woningen en bedrijven blijven bereikbaar. Het kan voorkomen dat bewoners de auto enkele dagen niet voor de deur kunnen parkeren als er op dat moment voor hun huis aan de weg wordt gewerkt.


"We zorgen dat u altijd met loopschotten uw woning kunt bereiken. De parkeerterreinen van de bedrijven aan de Zuivelweg blijven altijd via één richting bereikbaar voor auto’s", laat de uitvoerder middels een brief aan de bewoners weten.


De werkzaamheden beginnen bij de Zuivelweg en dan wordt er achtereenvolgens aan de Albionstraat, Molenhofweg, Laagriebroekseweg en De Locht gewerkt. Eind augustus start de herinrichting van de N270.