De doelman van ZVV Ede stopt een harde inzet.
De doelman van ZVV Ede stopt een harde inzet. Foto: Henk Lammen
Fotoserie

Coronaas in zwaar weer

Sport Fotoalbums Overige sporten Sport

FC Coronaas leed vrijdagavond in sporthal De Wetteling in Venray een kostbare nederlaag tegen ZVV Ede 2: 1-3. De Venrayse zaalvoetballers zitten daardoor nu weer in direct degradatiegevaar in de eerste divisie C.

In de eerste helft kwamen de gasten uit Ede op een 0-2 voorsprong. Dit was tevens de ruststand. Na de hervatting zette de thuisploeg aan voor een furieus offensief, dat pas enkele minuten voor tijd werd beloond met een treffer van Aron Franssen. In de jacht op de gelijkmaker profiteerde ZVV Ede in de slotminuut van een misverstand in de Venrayse defensie en gooide daarmee het duel definitief op slot. Coach Gert-Jan Wismans baalde na afloop enorm. Hij heeft de grootste moeite om de teleurstelling te verwerken. “We begonnen in de eerste helft veel te slap. Daarnaast heb je de pech dat de kansjes van de tegenstander erin vliegen. In de tweede helft pakten we het goed op, maar verzuimden te scoren. We hebben tien minuten met een meespele..