SV Venray eindigt seizoen in stijl

Venray | De voetballers van SV Venray hebben het eerste seizoen in de vierde divisie B in stijl afgesloten. Op eigen veld in Venray werd HVCH met maar liefst 7-3 verslagen. Daarmee werd de wrange nasmaak van de 7-3 nederlaag tegen Kampong een week eerder weggespoeld.

Venray kwam in de eerste helft nog wel twee keer op achterstand, maar via Niek Versteeegen (1-1) en Sjors Boots (2-2) kwam de thuisploeg terug. Voor rust maakte Danny Pelzer nog twee treffers en zo stond het na een helft voetballen 4-2.

Na rust maakte HVCH 4-3, maar daarna voerden Versteegen, Koen Verlinden en opnieuw Versteegen de score op naar 7-3. Versteegen eindigde zo het seizoen op dertig doelpunten.

SV Venray staat na dertig duels op een zesde plaats in de eindrangschikking. Het elftal van trainer Ferdi Akankan kan terugkijken op een succesvol seizoen. SV Meerssen werd afgetekend kampioen in de klasse van Venray.