Afbeelding
Foto: Persfoto

Oker Overloon zoekt versterking

Overloon | Zang en theatergroep Oker uit Overloon heeft onder leiding van haar nieuwe dirigent Marco Mariën inmiddels een drietal concerten achter de rug, zowel in de kerstperiode als tijdens het Sing Challenge Festival in de Schatberg in Sevenum.


Nummers als This is what it feels like, Soldier on, Can’t stop the feeling en This is me kwamen voorbij. Maar ook Shallow en het Duitse nummer Laut sein zaten in het repertoire. Oker gaat door, want op zaterdag 8 juli  is er een concert gepland samen met Fanfare Vriendenkring, eveneens uit Overloon. Dit wordt gehouden voor de Theobalduskerk in Overloon op het plein. Ook hiervoor zitten weer nummers in de grondverf en wordt druk gerepeteerd.


Verder worden er gesprekken gevoerd met de vaste regisseur Roel Verheggen om weer een mooie kleinere productie neer te zetten. Daarmee wordt rond september gestart. Oker wil heel graag nieuwe heren verwelkomen en uiteraard ook dames. Op 5 september houdt de zang- en theatergroep een open repetitie.


Belangstellenden kunnen een paar proefrepetities meedraaien. Neem hiervoor contact op met het bestuur, met één van de leden of via het contactformulier op de website. Mailen kan naar info@oker-overloon.nl. De repetities zijn op dinsdagavond van 20.00 tot 22.00 uur in De Pit in Overloon.

Concert met Fanfare Vriendenkring op zaterdag 8 juli

Oker heeft sinds 1998 een aantal producties op de (schouwburg)planken gebracht in diverse vormen, onder verschillende dirigenten en regisseurs, met verschillende thema's en grote variaties aan muziek. Meer informatie over Oker staat ook op zijn website. Oker is ook te volgen via Facebook en/of Instagram.