Afbeelding
Foto: eigen foto

Tweede editie bluesrockfestival

Venray | De Witte Hoeve in Venray is op zaterdagavond 27 mei wederom het decor van het eerste en enige indoor bluesrockfestival met optredens van een drietal regionale topbands: 24More,The Southern Blues-Rock Band en Steeltrain. Zowel bluesrock als classicrock passeert tijdens dit muziekfestijn de revue. Volgens de organisatie wordt 'het een avond vol nostalgie'. Naast Hoeve Blues, dat op 28 oktober wordt gehouden, is het bluesrockfestival een must voor elke bluesliefhebber en een lekker muzikaal begin van het pinksterweekend.


De entree is gratis. Aanvang: 20.00 uur. De optredende bands spelen een repertoire dat varieert van traditionele blues, bluesrock, eigen rocksongs en classicrock. 24More, waar een dame als leadzangeres in de spotlight staat, speelt classicrock. The Southern Blues-Rock Band komt met een behoorlijk nieuw repertoire en Steeltrain presenteert zich, ook met een leadzangeres, als bluesrockband met een classicrocktintje. Dus voor de liefhebbers een ware variƫteit aan stijlen in dit genre.

Er is voldoende zitgelegenheid aanwezig in De Witte Hoeve. De entree is, zoals eerder werd vermeld, gratis. Met dank aan de deelnemende bands en de geluidsman, die tegen gratis of minimale vergoedingen aantreden.