Afbeelding
Foto: eigen foto

SV Venray in Venray van toen

Venray | In de komende tv-uitzending van Venray van toen wordt de kijker meegenomen naar 1986. Na twee jaar is het eerste elftal van SV Venray erin geslaagd terug te keren naar de hoofdklasse en dat wordt dat jaar natuurlijk uitbundig gevierd. 


In het kader van de feestelijkheden speelt Venray een huldigingswedstrijd tegen het 'grote' Ajax. Onder toeziend oog van 2500 toeschouwers wordt de wedstrijdbal gedropt door parachutist Cobben van het Para Team Zuid-Limburg, waarna de wedstrijd tussen de profs van de Amsterdamse club en de amateurs van Venray begint. Kijk mee, na weer een stukje Venrayse voetbalhistorie.


De uitzending is vanaf komende zaterdag vanaf 19.00 uur elke twee uur te zien, ook komende zondag de hele dag. Ook met Hemelvaart wordt  deze uitzending elke twee uur herhaald, woensdag vanaf 19.00 uur, donderdag de gehele dag.

Venray van toen is een geschiedenisprogramma met historische beelden uit de gemeente Venray. Het programma wordt ingeleid door presentator Paul Rutten. Dit programma komt tot stand door een samenwerking tussen Sinvid Mediamakers en Peel en Maas TV.