50 jaar damesvoetbal in Venray.
50 jaar damesvoetbal in Venray. Foto: Henk Lammen

Aanmelding reünie en programma

Venray | De damesafdeling van SV Venray staat op zaterdag 3 juni stil bij haar vijftigjarig jubileum.


Deze bijzondere mijlpaal wordt gevierd met een feestelijke bijeenkomst rondom het hoofdveld en in de kantine van SV Venray. Het feestprogramma begint om 14.00 uur met een voetbalclinic voor de jeugd. Later op de dag vinden een reünie, jubileumwedstrijd, barbecue en jubileumfeest plaats.


Het programma:

14.00 uur voetbalclinic voor speelsters en voor meiden die het voetbal willen uitproberen

15.00 uur reünie (oud)speelsters, leiders en trainers van de dames en meisjesafdeling van SV Venray

16.00 uur jubileumwedstrijd

18.00 uur barbecue

19.30 uur jubileumfeest.


De organisatie van het vijftigjarig jubileum dames- en meisjesvoetbal van SV Venray bestaat uit Truus van Veghel, Wim Vievermans, Pauline Manders, Rob Arts, Linsey Jansen-Philipsen en Henk Goorts. Voor de organisatie is het een hele klus geweest om alle contactgegevens van (oud)speelsters, leiding en trainers te verzamelen. 'Er zullen ongetwijfeld contactgegevens verouderd zijn, waardoor we niet iedereen kunnen benaderen. Stuur het aanmeldformulier gerust door naar (oud)teamgenoten, leidsters en trainers, zodat we met zoveel mogelijk mensen het jubileum kunnen vieren', aldus de organisatie. Voor meer informatie of vragen over het jubileum kan een e-mail worden gestuurd naar robarts@svvenray.nl.. Aanmelden voor de jubileumfestiviteiten kan tot uiterlijk 20 mei. Dit kan ook via de QR-code in bovenstaande foto.


Linsey Jansen-Philipsen en Henk Goorts (zie ook het interview op deze pagina) van het organiserend comité 50 jaar dames- en meisjesvoetbal SV Venray kijken al vooruit naar het weerzien met oude bekenden. "Ik hoop weer vele dames van vroeger te zien en dat het, net als vroeger, weer een hele gezellige avond wordt. Ik kijk er echt naar uit", zegt Linsey. 


Voetbalclinic

Henk is ervan overtuigd dat het een geslaagd jubileumfeest wordt. "Als er het nodige gedronken is, dan komt het beslist los. Dan begint het gelazer weer", lacht hij. Beiden maken ook deel uit van de toernooicommissie damesvoetbal. De aanmeldingen voor de voetbalclinic blijven nog achter. Ze hopen dat dit nog aantrekt. Linsey: "Tot nu zijn er nog vrij weinig aanmeldingen, heel jammer. Met de clinic proberen we juist de meiden te enthousiasmeren om te gaan voetballen."

Foto: archief Peel en Maas.