Afbeelding
Foto: Nicole Peeters

Advertorial

Nieuwe basiscursus Chi Neng Qigong van start

Venray | Jerzykowski en Nicole Peeters met een tienweekse basiscursus Chi Neng Qigong gestart. Deze groep heeft op 25 maart de basiscursus afgerond en gaat als gevorderdengroep verder.


“Dat is de reden dat we op 7 april gaan starten met een nieuwe basiscursus”, meldt Nicole Peeters. “Chi Neng Qigong is een Chinese bewegingsleer die bestaat uit eenvoudige, vloeiende bewegingen, die je helpen lichaam en geest meer op elkaar af te stemmen. Omdat de oefeningen zo effectief zijn, voel je al met vijftien minuten oefenen per dag dat je meer energie krijgt, beter kunt focussen en er rust in je hoofd ontstaat. Chi Neng Qigong versterkt je immuunsysteem en brengt je in balans. Verder helpt het je lichaamshouding te verbeteren, je stressniveau te verlagen en blijer te worden.”


In de lessen bieden Rolf en Nicole de basisoefeningen aan en zorgen voor geluidsfragmenten als ondersteuning bij de oefeningen voor thuis en krijg je ook een stukje achtergrond/ theorie over het gedachtengoed.


De lessen zijn op vrijdagochtend van 8.30-10.00 uur bij SportZenter Resilience, Mozartstraat 20a, 5802 HP Venray. De gevorderdengroep heeft les op zaterdag van 9.30-11.00 uur. De kosten zijn €150,- voor tien lessen. Bij voldoende belangstelling is er ook de mogelijkheid om een basisgroep te starten op maandagochtend van 8.30-10.00 uur.


Voor meer informatie stuur een berichtje naar nicole.peeters@miratacoaching.nl, of bel:
06-40295613.