De feestelijke opening van Van Dal mannenmode in Venray.
De feestelijke opening van Van Dal mannenmode in Venray. Foto: persfoto

'We voelen ons welkom'

Venray | De gloednieuwe winkel van Van Dal mannenmode aan de Grotestraat in Venray werd op donderdag 23 maart feestelijk geopend. Na een complete verbouwing, volledig gerealiseerd door het eigen bouwteam van Van Dal, en het klaarstomen van collega's en klanten, is Van Dal mannenmode klaar voor een nieuw hoofdstuk in Venray. De mannenmodeketen heeft inmiddels 35 winkels verdeeld over heel Nederland. 

Ger Segeren was als directeur van Van Dal mannenmode aanwezig om het lint door te knippen en iedereen heuglijk te ontvangen in de winkel. Ondanks de onvoorziene regenbuien raakten de klanten niet ontmoedigd om samen met het team van Van Dal mannenmode deze gebeurtenis te vieren. Het doorknippen van het lint ging gepaard met veel confetti en heel veel vrolijke gezichten en veel enthousiasme en vriendelijkheid van collega's van omliggende winkels. "We voelen ons welkom in Venray", aldus Segeren. 

Bij binnenkomst werd de gloednieuwe zomercollectie aan de klanten gepresenteerd. "Deze collectie zit boordevol verrassende prints, kleuren en zelfs nieuwe merken", meldt het verkoopteam, bestaande uit filiaalleider Annemiek en haar collega’s Anita en Marion, enthousiast. "De paskamers waren voortdurend vol, waar nieuwsgierige mannen zichzelf in stoere kledingsets hulden die echt bij hen pasten. De verse gebakjes gingen erin als zoete koek, evenals de borrelhapjes en drankjes. Klanten die meer dan 75 euro uitgaven, kregen autoparfum of een kookboek cadeau. Het was een fantastische dag die het pand van 320 vierkante meter goed heeft geïntroduceerd. We voorzien onze klanten, naast een kopje koffie of thee en de vertrouwde service, graag van persoonlijk en eerlijk modeadvies."

Van Dal mannenmode BV is al zeventig jaar een gevestigde naam op het gebied van eigentijdse mannenmode in het middensegment. Van Dal mannenmode is in Venray gevestigd aan de Grotestraat 27. De winkel is zes dagen per week geopend.