Afbeelding
Foto: eigen foto

Workshopweek Danshuis Venray-Well

Algemeen Overige sporten Sport Venray

De jaarlijkse workshopweek van Danshuis Venray-Well staat weer voor de deur en van zaterdag 1 tot en met vrijdag 7 april worden er weer verschillende workshops gegeven voor jong en oud. De reguliere lessen van de dansschool komen in die periode te vervallen.

De aftrap van de bijzondere week van de dansschool van de Venrayse Myrna van Rens is op zaterdag 1 april met een dansfeest gebaseerd op de Disneyfilm Aladdin. Onder leiding van dansdocente Eva Rutten wordt er gedanst door twee groepen. Van 09.00 tot 10.15 uur is het de beurt aan de kinderen van drie tot zes jaar en van 10.30 tot 11.45 uur dansen de kinderen van zes tot en met acht jaar. Op de locatie in Well wordt op zaterdag 1 april gedanst met het thema Zwanenmeer. Die workshops staan onder leiding van Van Rens.

Lynn Kosakoy heeft de workshopweek qua organisatie op zich genomen bij afwezigheid van een collega. De dansdocente van Danshuis Venray-Well heeft veel zin in de komende week. “Het is een beetje een feestweek. De dansers en danse..