Afbeelding
Foto: Persfoto

Uitleenfietsen Mudhunters

Venray | De Mudhunters is een mountainbikevereniging voor ATB-fietsers van divers pluimage en wellicht ook voor jou. Omdat de club de drempel om kennis te maken met het sportief fietsen over bospaadjes en veldwegen zo laag mogelijk willen houden zijn twee fraaie leenfietsen aangeschaft. Uitleen (inclusief fietshelm) is voor mensen die echt eens willen proeven aan het ATB-fietsen zonder direct in een fiets te moeten investeren.


Op basis van deskundig advies van Dekkers Tweewielers in Wanssum is er gekozen voor twaalfversnellings ATB-fietsen van het gerenommeerde merk Trek. Door de verschillende framematen S en M is er voor zowel jeugd als volwassenen een passende leenfiets. Een subsidie van Limburg Cycling om mensen te stimuleren om meer te sporten en te bewegen maakte deze aanschaf mogelijk. De leenfietsen worden direct ingezet bij Start2Bike, een landelijk NTFU-initiatief om kennis te maken met sportief fietsen.

Zaterdag  25 maart, is de eerste van vier trainingen van Start2Bike die worden verzorgd door de Mudhunters. Er zijn nog een paar plaatsen voor de Start2Bike-trainingen. Mensen die interesse hebben,  kunnen zich hiervoor direct inschrijven via www.start2bike.nl (kies voor locatie Venray). Ook verzorgt de Mudhunters op 15 mei een speciale, open Ladies ATB Clinic en uiteraard zijn daarvoor de leenfietsen beschikbaar. Kijk op de website www.mudhunters.nl voor deze en andere relevante informatie over de Mudhunters.