Afbeelding
Foto: eigen foto

Onderneemsterren gaan 'Europees'

Brussel | Als netwerk van vrouwelijke ondernemers weten de Onderneemsterren hoe belangrijk het is dat vrouwen elkaar inspireren en ondersteunen. Bij hun bezoek aan het Europese Parlement in Brussel gingen ze in gesprek met een jonge, Nederlandse politica: Samira Rafaela. Samira is lid van het Europese Parlement voor D66. Ze zet zich in voor een sterk, sociaal en veilig Europa en houdt zich onder meer bezig met vrouwenrechten en internationale handel.


Samira vertelde over de politieke processen en de totstandkoming van Europese wetten, zoals ‘haar’ wet over loontransparantie. Maar ze vertelde ook hoe het is om als jonge, vrouwelijke politica van kleur te werken in een omgeving waar vooral witte, middelbare mannen rondlopen. Een inspirerend gesprek met een sterke vrouw. Ben jij een vrouwelijke ondernemer, met of zonder medewerkers, en op zoek naar een netwerk waarin je kunt sparren met andere Onderneemsterren, kennis en ervaringen uitwisselt en elkaar inspireert? Neem dan contact op via www.onderneemsterren.nl en kom gratis kennismaken.


Onderneemsterren is een netwerkvereniging voor vrouwelijke ondernemers in de regio Land van Cuijk, Maasduinen, Venray en Horst aan de Maas. Binnen het netwerk van de Onderneemsterren ontmoet je vrouwelijke ondernemers van alle leeftijden, uit alle branches. Zzp'ers of ondernemers met personeel. De bijeenkomsten staan, in de breedste zin van het woord, in het teken van ondernemen. De verbinding tussen vrouwelijke ondernemers staat centraal, zodat er groei ontstaat op zakelijk én persoonlijk vlak.


Dit jaar organiseren de Onderneemsterren zes bijeenkomsten, op verschillende tijdstippen en dagen. Elke bijeenkomst wordt afwisselend georganiseerd door twee leden.