Afbeelding
Foto: Van Dal Mannenmode

Advertorial

Nieuw: Van Dal Mannenmode

Venray | Gloednieuw in Venray: een Van Dal-mannenmodewinkel aan de Grotestraat 27. Maak kennis met ons uitgebreide aanbod van modieuze vrijetijdskleding; we hebben altijd een overhemd, jas of broek die bij je stemming past. Ook truien, schoenen en accessoires liggen klaar om je garderobe te verrijken!


Gezellig én altijd eerlijk

Wij geloven met ruim 70 jaar ervaring in de mannenmode in het bedienen van alle klanten op een vertrouwde manier. Het begon in 1951, toen de heer Van Dal het bedrijf oprichtte. Indertijd ontstond het motto: “Gewoonweg goed, ook in prijs.” Een standaard waarvanuit we nog steeds werken, al luidt deze nu: “Gezellig en altijd eerlijk!” Dat blijkt: in 2020, 2021 en 2022 wonnen we de ABN AMRO-prijs van Beste Winkelketen van Nederland in de herenmodecategorie!


De vijfde winkel in Limburg

Venray is de vijfde plaats in Limburg die een Van Dal-winkel krijgt. De winkel beslaat XX m² met een stoer interieur waar je met ruime paskamers, een koffietafel en een toilet altijd ontspannen kunt winkelen. Filiaalleider Annemiek en haar collega’s verwelkomen je graag met warme koffie of thee én extra veel lekker tijdens de opening. Kom zelf de nieuwe zomercollectie van onder meer Bartlett, Max Goodman, Casa Moda, Lerros, Berkelmans en Pioneer ontdekken! De maatboog spant van M t/m 4XL, zodat er voor elk postuur wat wils is.


SpaarClub

Loyale klanten worden beloond. Na jouw registratie als klant ben je direct lid van onze SpaarClub. Met iedere uitgegeven euro spaar je dan punten die je kunt inwisselen voor verrassende cadeaus. Extra handig: je ontvangt altijd 10% korting op iedere aankoop, bent op de hoogte van speciale acties en ontvangt onze nieuwe folder in je (digitale) brievenbus!

Wij hebben er enorm veel zin om in Venray aan de slag te gaan. Zien we jou op 23 maart? Koffie staat klaar!