SV United te sterk voor EGS'20

Wanssum | SV United rekende zondagmiddag op het eigen kunstgrasveld in Wanssum vakkundig af met EGS'20. De thuisploeg legde de fusieclub uit het Land van Cuijk met 4-2 over de knie. Dankzij de overwinning is United opgeklommen naar de zevende plek in de derde klasse D.

SV United kwam al in de vierde minuut op 1-0 via Sven Lensen. Na de gelijkmaker van de bezoekers zette Koen Peelen de thuisploeg weer op voorsprong, maar nog voor rust kwam EGS'20 op 2-2. Daarmee was de koek nog niet op, want op slag van rust werd het 3-2 voor SV United via Joris Peelen.

Vlak voor het eindsignaal werd het duel beslist via Michal Kolodziejski. SV United pakte dit seizoen 21 punten uit vijftien wedstrijden draait goed mee in de middenmoot van de derde klasse D.

Komende zondag gaat SV United op bezoek bij Hapse Boys. De aftrap van het duel in Haps is om 14.30 uur.