Afbeelding
Foto: eigen foto

Kennismaken met voetbal

Venray | Op zaterdag 8, 15 en 22 april 2023 (van 10.00-11.15) organiseert SV Venray geheel gratis en vrijblijvend voetbaltrainingen waarbij kinderen van 5 tot en met 18 jaar in hun eigen leeftijdscategorie kennis kunnen maken met de voetbalsport. Een ideale gelegenheid voor een leuke voetbalervaring.


SV Venray zorgt voor een gezellige voetbalochtend waarop professionele trainers de kinderen begeleiden. Er worden allerlei spelletjes georganiseerd en iedereen gaat lekker aan de slag met een bal. Alle ouders ontvangen informatie over de organisatie binnen SV Venray en wat er per leeftijdscategorie aangeboden kan worden aan de spelende leden. Uiteraard krijgen ze alle gelegenheid tot het stellen van vragen. Na deze kennismaking kunnen ze vervolgens samen met hun zoon of dochter bespreken of het voetballen goed is bevallen en of ze een aanmelding willen doen voor het aankomende voetbalseizoen, dat eind augustus 2023 start. De deadline voor deze inschrijving is 15 mei 2023.

Om deel te nemen aan deze proeftrainingen stuur uiterlijk vrijdag 31 maart 2023 een e-mail naar judithhendriks@svvenray.nl met daarin duidelijk vermeld voor- en achternaam kind, geboortedatum, mobiel telefoonnummer van ouders/verzorgers, op welke data het kind kan deelnemen (het advies is om minimaal twee en bij voorkeur drie trainingen deel te nemen). Na ontvangst volgt een bevestiging retour voor deelname. De trainingen vinden plaats op het hoofdveld aan de Sportlaan 6 in Venray.