Afbeelding
Foto: Rikus ten Brucke
Fotoserie

Receptie jubileumprins Pascal I

Carnaval Carnaval Castenray Fotoalbums

Jubileumprins Pascal I van carnavalsvereniging De Schânseknuppels uit Castenray hield afgelopen zaterdag zijn prinsenreceptie. Het was een bijzondere avond voor De Schânseknuppels, want de vereniging bestaat 6 x 11 jaar. De jubileumactiviteiten werden in november vorig jaar al gehouden.

Toen met onder meer een fototentoonstelling en feestavond met de zusterverenigingen van de gemeente Venray. De carnavalsvereniging uit Castenray viert dit jaar ook het 5x11-jarig jubileum van het jeugdcarnaval.

Bij zijn receptie blikte prins Pascal Collin ook nog even terug op het moment dat hij werd gevraagd om prins te worden. “Dat was een heel raar moment”, zegt hij voor de camera van Peel en Maas TV. “Op een gegeven moment komt de voorzitter van de carnavalsvereniging binnen en die zei: ‘Pascal, ik moet jou wat vragen’. Vijf minuten laten stond ook de vorst binnen met zijn steek op en toen dacht ik: ‘Het zal toch niet?’ Vanaf dat moment ben je verkocht. Ik stribbelde wel een beetje tegen, want dat hoort ook een beetje zo, maar uiteind..