Afbeelding
Foto: eigen foto

Nieuwe editie Kelsmiddeg

Venray | Na twee jaar zonder Kelsmiddeg wordt het evenement op zondag 5 februari eindelijk weer georganiseerd in De Witte Hoeve in Venray. Voor de editie van 2021, die ook werd afgelast vanwege de coronapandemie, werd nog gekozen voor een online bierpakket om de Kelsmiddeg levend te houden.


De Kelsmiddeg is dan ook door de jaren heen een begrip geworden rond de tijd van vastelaovend. Een evenement dat al voor de 21ste keer gaat plaatsvinden. Het middagevenement begint om 12.45 uur en duurt tot 17.00 uur. Het programma is gevuld met (muzikale) optredens om onder het genot van een hapje en een drankje te genieten van een gezellige middag.


Ook dit jaar weer heeft de organisatie uitgepakt. Het programma op zondag 5 februari belooft veel moois en dat is iets wat na twee jaar ook wel de grote wens was van de organiserende commissie. Met Afslag 7 is een huisband vastgelegd die door de middag heen de rode draad is voor de muzikale bijdrage, een Caribische brassband zorgt voor de exotische sferen en met de alom bekende tonprater Andy Marcelissen zullen de lachspieren eens goed op de proef gesteld worden. Daarnaast zijn er nog diverse optredens van lokale artiesten die dit feest deze middag tot een geslaagd evenement gaan maken.

Dit alles onder regie van spreekstalmeester Jack van Els (foto) die dit evenement voor het laatst zal presenteren en de Kelsmiddeg jarenlang kleur gegeven heeft.

Enthousiast geworden? Koop snel een kaartje, want op is op en en kom gezellig met vrienden naar de Kelsmiddeg. Kaarten zijn te koop bij De Witte Hoeve en PLUS Guido van Dijck.