Het jeugdboerengezelschap werd zondagmiddag gepresenteerd.
Het jeugdboerengezelschap werd zondagmiddag gepresenteerd. Foto: persfoto

Jeugdboeren Venray

Venray | Het nieuwe jeugdboerengezelschap van D’n Hazekeutel werd zondagmiddag bekendgemaakt in de grote zaal van Schouwburg Venray. Basisschool De Kruudwis is hofleverancier van het jeugdboerengezelschap. Tijdens de festiviteiten werden ook de nieuwe vorst en het nieuwe trio aan het publiek gepresenteerd.


Het boerengezelschap bestaat uit bruidegom Niek Gommans, bruid Femke Coersen, bruidsjongen Simon Arts, bruidsmeisje Lynn Thomassen, opperboerin Jade Houwen, getuige van de bruidegom Kayden Pijpers en getuige van de bruid Floor Vermeulen.

Opperboerin Jade Houwen is de dochter van Martijn en Xenia Houwen en haar hobby's zijn knutselen, dansen bij Dizzy Dance en bij dansgarde Happinezz uit Landweert. 

Getuige van de bruid Floor Vermeulen is de dochter van Martien Vermeulen en Jacomyn Vermeulen. Haar hobby's zijn volleyballen, armbandjes maken en dansen bij dansmarietjes De Pielkukes. Kayden Pijpers is getuige van de bruidegom. Zijn ouders zijn Dave en Eveline Pijpers en zijn hobby is tennissen bij TC Rodhe in Venray.

Lynn Thomassen is het bruidsmeisje. Haar ouders Marcel en Gaby Thomassen en in haar vrije tijd tekent Lynn graag en maakt ze filmpjes op TikTok. Simon Arts is de bruidsjongen van het jeugdboerengezelschap van D'n Hazekeutel. Zijn ouders zijn Michel en Marcia Arts en zijn hobby's zijn trompet spelen en gamen.

Femke Coersen is de bruid en haar ouders zijn Gijs en Astrid Coersen. Haar hobby's zijn winkelen met vriendinnen en tennissen bij TC Rodhe in Venray.

Bruidegom Niek Gommans maak het gezelschap compleet. Zijn ouders zijn Arno en Mariska Gommans en als hobby's heeft Niek online gamen en voetballen.


Het gezelschap viert dit jaar carnaval met de leus: 'Weej zien de boere mit Kruudwis en ballonnen, ut fieëst is now pas aecht begonne.'

Afbeelding