Het nieuwe trio van D’n Hazekeutel met adjudant Finn Oomens, prins Simon van de Pas en adjudant Ries Conjaert (v.l.n.r.).
Het nieuwe trio van D’n Hazekeutel met adjudant Finn Oomens, prins Simon van de Pas en adjudant Ries Conjaert (v.l.n.r.). Foto: Persfoto

Trio Hazekeutel mag eindelijk

Venray | Tijdens de jeugdzitting van de Venrayse jeugdvastelaovesvereniging D’n Hazekeutel is zondag het trio van 2023 uitgekomen. Het wordt gevormd door prins Simon van de Pas en zijn adjudanten Ries Conjaert en Finn Oomens. Het trio zei in november 2021 al 'ja' op deze prominente rol, maar vanwege de coronapandemie hebben ze lange tijd op hun officiële presentatie moeten wachten.


Prins Simon van de Pas is geboren op 11 augustus 2007 als zoon van Erwin van de Pas en Elianne van de Pas-Hermsen. Hij is de broer van Joep en Isa en is geboren in Venray.


SV Venray

Daarnaast zit hij in vwo 4 op het Raayland College in Venray en trapt hij graag een balletje bij SV Venray O17-3. Als voetballer moet prins Simon voor de doelpunten zorgen bij zijn team. In zijn vrije tijd gaat hij graag feestjes af en gaat hij met zijn vrienden op pad. Als bijbaantje werd Simon als afwashulp bij de bowlingbaan in Oostrum. Hij kent adjudant Ries via adjudant Finn van de basisschool in groep 3.

Ries Conjaerts is de eerste adjudant van prins Simon. Hij is de zoon van Lucien en Hanneke Conjaerts en de broer van Kees en Lieve. Ries is in Venray geboren op 8 september 2007. Momenteel zit hij in het vierde jaar van het vmbo op het Raayland College en daarna gaat hij aan de slag op de koksopleiding. Ries is verdediger bij SV Venray O17-3 en ook Ries werkt als afwashulp bij de bowlingbaan in Oostrum. Hij kent Finn via het voetbal en Simon via Finn.

De naam van de tweede adjudant is Finn Oomens. Finn is in Venray geboren op 28 mei 2007 en is de zoon van Sonja van Dijck en Robin Oomens. Hij is de broer van Sofie en momenteel zit hij in het vierde jaar van vmbo-t op het Raayland College in Venray. Finn is de spits van SV Venray O17-3 en houdt van een feestje. Volgend schooljaar gaat hij een opleiding volgen in de richting van economie of techniek. Hij kent Simon via de basisschool en Ries via het voetbalteam.

Nieuwe trio stond ruim een jaar in de startblokken

Tijdens de jeugdzitting waren er ook optredens van de KLF-artiesten en de Rooyse TOPP en ondertussen draaide dj Timo.