Afbeelding
Foto: Edward-Media

Autobranden tijdens jaarwisseling

Venray | Aan de Bolerostraat in Venray zijn in de nieuwjaarsnacht twee auto’s uitgebrand. Een derde auto liep door het vuur schade aan de zijkant op. 


De brandweer kwam rond 02.30 uur met een tankautospuit en een waterwagen ter plekke om de brand te bestrijden. ‘De brandweer had het vuur redelijk snel onder controle. Waardoor de auto’s zijn gaan branden is niet bekend, mogelijk is vuurwerk de oorzaak. Er zijn geen gewonden gevallen’, zo meldt onze correspondent.

De jaarwisseling in Limburg was voor de politie vooral heel druk maar beheersbaar. Er waren veel meldingen van branden, veroorzaakt door vuurwerk en harde wind, vechtpartijen en conflicten.

In Sevenum raakte één persoon ernstig gewond bij het afsteken van vuurwerk. Het slachtoffer is met een helikopter naar het ziekenhuis overgebracht.

In Geleen trad de politie rond 03.15 uur op tegen personen die vuurwerk naar een woning aan het gooien waren. Daarop keerden deze personen zich tegen de agenten en bekogelden hen met vuurwerk. Inzet van de politie dreef de groep uit elkaar. Eén persoon werd aangehouden in verband met belediging.

Foto: Edward-Media.