Ophalen papier DOS en Brukske

Venray | DOS Venray haalt op vrijdag 30 december wederom oud papier in de wijken Brabander en Veltum, inclusief de bij Brabander gelegen Overloonseweg.


Hier wordt om 09.00 begonnen met het inzamelen. Voor Veltum betreft het gedeelte dat gelegen is tussen Langstraat/Hoebertweg - Weg in den Berg - Kempweg en Wetsingel. Om 13.00 uur beginnen hier de ophaalwerkzaamheden. Graag tijdig en goed gebundeld het papier aan de straatkant zetten. Dit is de laatste keer dat DOS Venray het papier ophaalt. Met ingang van januari 2023 stopt de vereniging met deze activiteit. 'Het is bij ons nog niet bekend welke vereniging dat van ons gaat overnemen. Wellicht goed om u op de hoogte te houden van eventuele berichten daaromtrent in de lokale pers. Wij zeggen u dank dat u jarenlang het papier voor onze vereniging hebt bestemd', meldt DOS in een bericht aan onze redactie.


Oud papier ophalen Brukske 
Op 31 december wordt in Brukske al om 8.30 uur het oud papier opgehaald. Het verzoek van de ophalers is om het oud papier al in de ochtend, dus voor 8.30 uur, goed gebundeld aan de straatkant te zetten.