Kerstconcert St. Catharina met mannenkoor

Leunen | Het traditionele jaarlijkse kerstconcert van Harmonie St. Catharina Leunen-Veulen-Heide vindt dit jaar plaats op zondag 11 december. Dat is een week eerder dan normaal vanwege de finale van het WK voetbal.


De harmonie brengt dit kerstconcert samen met het Venrays Mannenkoor (VMK) en solist Don Mulders, waarbij het orkest onder leiding staat van dirigent Ralf Schreurs en het Venrays Mannenkoor onder leiding van dirigent Ron Hanssen.

Naast het harmonieorkest, Venrays Mannenkoor en zanger Don Mulders laten ook twee ensembles van zich horen. Een houtensemble en een kopensemble met muzikanten uit de harmonie spelen een aantal bekende kerstklassiekers. 

Het concert begint om 19.00 uur en om 18.30 uur gaan de kerkdeuren in Leunen open. De presentatie is in handen van Cynthia Siefers en na het concert start een samenzijn in Café 1878 onder het genot van een glaasje glühwein.

De entreekaartjes à 6 euro zijn te koop bij Café-Zaal ’t Veule in Veulen, Herenkapsalon Gielens in Heide en Café 1878 in Leunen.