Eerste verlies korfbalsters SVOC'01

Boekel | De korfbalsters van overgangsklasser SVOC'01/United hebben hun eerste nederlaag geleden in de zaalcompetie. De ploeg verloor zondag in een fysieke wedstrijd van JES-Klick: 14-10 (7-5). Na deze nederlaag staat SVOC/SV United op de derde plaats van de ranglijst, met vier punten uit twee duels.

De gasten kwamen niet scherp genoeg uit de startblokken en keken binnen vijf minuten tegen een 2-0 achterstand aan. Vervolgens bleef het qua scores stuivertje wisselen tot aan de rust. In de tweede helft liep JES/Klick uit naar 10-6, maar SVOC'01/ United liet vervolgens het hoofd niet hangen en bracht de spanning terug naar 10-9. In de slotfase was het echter toch de thuisploeg die de zege in eigen huis wist te houden. Komende zondag om 13.20 uur speelt SVOC'01/ United in sporthal De Wetteling in Venray de thuiswedstrijd tegen Corridor, dat ook twee punten uit twee duels wist te vergaren.

Doelpunten SVOC'01: Feline de Bruijn (3),  Elien Nabben (2), Lin Voermans (2), Marly Hanraets, Kiki de Mulder en Fleur Vissers.