Afbeelding
Foto: eigen foto

Perfecte combi bij Dé Proeverij

Overloon | Het team van Dé Proeverij in Overloon is sinds 1 september uitgebreid met Ben Aerts, voormalig eigenaar van hotel De Zwaan in Venray.


Nadat Ben en Nel de Zwaan verkocht hadden, begin 2021, deed Ben het even rustig aan  totdat Wendy Dakkus van Dé Proeverij met de vraag kwam om de keuken te komen versterken. Ben en Wendy kennen elkaar al geruime tijd en zitten goed op één lijn, dus na wat bedenktijd waren ze het zo samen eens. Ben was er weer klaar voor om echt te gaan koken en zijn passie te volgen en zo ontstond er snel een mooie lunchkaart. Naast de lunchkaart is er tevens iedere vrijdagavond de mogelijkheid te dineren. Ben maakt steeds een mooi verrassingsmenu en Wendy zoekt hier passende wijnen bij uit, ook mogelijk met bier of alcoholvrij. Uiteraard zijn de bouillabaisse en chateaubriand ook terug van weg geweest.

Dé Proeverij is gelegen bij de golfbaan in Overloon, maar dit is ook een prachtige locatie om te zitten voor de niet-golfers. "We willen het toegankelijk maken voor iedereen en zijn zeven dagen per week open. Ideaal voor de zakelijke lunch. Uiteraard werkt Ben zoveel mogelijk met streekproducten en is er extra aandacht voor vegetariërs en dieetwensen. De tapasproeverij blijft bestaan zoals het was en is iedere maandagavond op de locatie mogelijk, aangevuld met wat inspiratie van Ben. De locatie leent zich ook uitstekend voor grote groepen, feesten, personeelsborrels enzovoorts", vertelt Wendy enthousiast. "De hele maand december serveren we ieder weekend het Sinterkerst menu om iedereen kennis te laten maken zowel vrijdag- zaterdag avond en op zondagmiddag. Tijdens de feestdagen zelf is de locatie gesloten, maar is het uiteraard wel mogelijk om voor thuis te bestellen."

Meer informatie is te vinden op de website www.deproeverij-overloon.nl. Dé Proeverij is gevestigd aan de Kuluutweg 8 in Overloon.