Afbeelding
Foto: eigen foto

Uitslagen Christoffel Venray

Venray | Zowel de mannen- als de vrouwenselectie van Christoffel kwamen vorig weekend in actie tijdens diverse wedstrijden. Op de zaterdag heeft het team van Junior ll, niveau 3 (dit is een mix team met Gijs Henzen vanuit Christoffel samen met HT’35) meegedaan met de landelijke teamkwalificatie wedstrijd in Weert. Zij hebben hier de derde plaats behaald. 


Verder hadden de jongens op zondag de najaarscompetitie in Weert. Het eerste team, instap A, Aedyn, Koen, Iyen, Jax en Lars heeft hier de tweede plaats behaald. Het tweede team, bestaande uit Jens, Dorus, Tijn en Tim is hier op de zesde plaats geëindigd.


Het team in de Pupil C klasse, Simon, Wout, Thijs en Cas heeft de vierde plaats behaald en de jongens van Pupil B, Tygo, Xander, Jiro, Fenne en Bowie zijn ook vierde geworden. De jeugd C, Stan, Faas en Bodhi heeft de eerste plaats behaald, waarbij Stan Spreeuwenberg individueel de derde plaats overall behaalde. De bovenbouw, team jeugd B & junior C, Kian, Bart, Benjamin, Alex en Tim heeft in Weert de tweede plaats behaald.


De meiden hadden op zaterdag en zondag in Panningen de eerste plaatsingswedstrijd (van 2) voor de Limburgse kampioenschappen. In niveau 3 middenbouw hadden Elyza, Simone, Fleur, Lana en Djahmilla als team de vijfde team plaats in de poule. In niveau vier middenbouw, team 1 behaalden Lisa, Marieke, Emma, Kailyn, Noor en Lizz de vierde plaats met hun team. Het tweede team in dit zelfde niveau bestaande uit Esmee, Noor, Sylvana, Linn, Minte en Lotte behaalde de zesde plaats in de poule. In de wedstrijd behaalde ze de tweede plaats.


Het team in de klasse, supplement D bovenbouw, bestaande uit Caressa, Esmee, Suus van Christoffel (samen met nog twee leden van Hercules uit Reuver) werd vijfde in de poule. In supplement E bovenbouw haalde het team van Jolein, Isabelle, Brechje, Lesley, Jente en Evie het goud. Individueel behaalde Jolein Vermeulen de eerste plaats en Isabelle Hermsen de derde plaats.


Tot slot behaalde Mira Nabben in Zierikzee, bij de eerste landelijke kwalificatie in de klasse Senior derde divisie de eerste plaats.

Afbeelding