Kerstconcert SMT Oostrum

Oostrum | Muziekvereniging SMT Oostrum houdt op zaterdag 10 december een concert. Het concert met de naam Peace & Liberty begint om 19.30 uur in de kerk in Oostrum en de deuren zijn vanaf 19.00 uur geopend.


Het harmonieorkest van SMT onder leiding van Hub Nickel, de jeugdslagwerkgroep BEAT onder leiding van Harrie van Otterdijk, de blokfluitgroep onder leiding van Will Jacobs en een ensemble van het Venrays Mannenkoor onder leiding van Ron Hanssen werken mee aan het concert van SMT Oostrum.

Na afloop zal er in de kerk een gezamenlijke afsluiting plaatsvinden met een hapje en een drankje. De afsluiting wordt verzorgd door D'n Oesterham. De afsluiting van het gehele programma is rond 22.00 uur. Het concert op 10 december is voor iedereen gratis toegankelijk. Gelet op het beperkt aantal plaatsen is aanmelding noodzakelijk via secretaris@smtoostrum.nl.

Uiteraard staat het de bezoekers vrij om na afloop een bijdrage te doneren voor de gemaakte kosten om dit concert mogelijk te maken.


Oekraïners uitgenodigd

In Oostrum en omgeving verblijven veel vluchtelingen uit diverse landen. In goed overleg is de groep Oekraïners die momenteel in het Raayland College in Venray verblijft uitgenodigd voor het concert op 10 december.


Extra concert

Voor de asielzoekers zal er een aangepast concert worden gegeven door het harmonieorkest van SMT op 19 december in de Evenementenhal. Dit is alleen toegankelijk voor de aldaar verblijvende mensen. Beide initiatieven werden zeer enthousiast ontvangen en zowel de gemeente Venray als het COA verlenen alle medewerking om dit te realiseren.

De concerten worden mede mogelijk gemaakt door het Nelissen-Smitfonds, Raedts Holding, de Gemeente Venray en het COA.