Prins Rob d'n derde van carnavalsvereniging 't Knölleke uit Leunen staat op het podium in De Baank met zijn gezin en vorst Clint Lucassen.
Prins Rob d'n derde van carnavalsvereniging 't Knölleke uit Leunen staat op het podium in De Baank met zijn gezin en vorst Clint Lucassen. Foto: Rikus ten Brücke

Jubileumprins Rob d’n derde

Leunen | Rob Peeters is zaterdagavond in Leunen gekroond tot jubileumprins Rob d’n derde van carnavalsvereniging 't Knölleke. De vereniging bestaat dit jaar 6x11 jaar en prins Rob is de opvolger van prins Frank (Jenneskens) d’n urste. Jenneskens is opgenomen bij de APK van ‘t Knölleke.


"Het is fantastisch", glunderde prins Rob d'n derde vlak na de bekendmaking. "Ik weet nu ruim een jaar dat ik de nieuwe prins zou worden en het was ontzettend lastig om mijn mond te houden. Ik heb nog nooit zoveel gelogen als afgelopen jaar, maar het is geweldig om hier nu zo te staan."

De 55-jarige Peeters is getrouwd met Karin en samen hebben ze drie kinderen: Fleur, Milou en Jannick. Karin keek ook al tijden uit naar de bekendmaking. "Ik weet dat hij heel graag een keer prins van Leunen zou willen zijn. Dat hij dat nu tijdens het jubileumjaar mag zijn, is wel bijzonder. Toen Rob werd gevraagd, was ook al heel snel duidelijk dat hij het zou doen."

De jubileumprins kijkt dan ook uit naar de festiviteiten van carnavalsvereniging 't Knölleke. "We hebben onder meer een mooi feestweekend en daar kijk ik erg naar uit."

Clint Lucassen, vorst van 't Knölleke, geeft uitleg over de festiviteiten. "Ze beginnen op donderdag 24 november en duren tot en met zaterdag 26 november. We hebben activiteiten gepland voor alle leeftijden en eindigen op zaterdag met een feest waar ook alle carnavalsverenigingen uit de regio voor zijn uitgenodigd. We hopen er voor iedereen een mooi feest van te maken."

Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding
Afbeelding