Foto: De deelnemers van Dagbesteding Aan de Singel zijn druk bezig met de voorbereidingen op de Sinter-/Kerstmarkt.
Foto: De deelnemers van Dagbesteding Aan de Singel zijn druk bezig met de voorbereidingen op de Sinter-/Kerstmarkt. Foto: Persfoto

Sinter-/ Kerstmarkt Aan de Singel op 26 november

Algemeen Venray Werk en Economie Wonen en Leven Zorg en Welzijn

Dagbesteding Aan de Singel van Proteion houdt op zaterdag 26 november van 10.00 tot 16.00 uur een Sinter-/Kerstmarkt voor mensen die op zoek zijn naar een uniek presentje voor Sinterklaas en/of Kerstmis?  De opbrengst is bestemd voor een uitstapje of extra materialen voor activiteiten.

Alle producten op de markt zijn gemaakt door de dagbestedingdeelnemers. Zij waren de afgelopen maanden druk bezig met schilderen, het breien van knuffels en warme sjaals en het borduren van de meest uiteenlopende hebbedingen. Tevens is er een tombola met prijzen. Ook kunnen de bezoekers van de markt van de gelegenheid gebruikmaken om rond te kijken en vragen te stellen over Dagbesteding Aan de Singel.

De aanwezige activiteitenbegeleiders beantwoorden hun vragen graag. Dagbesteding Aan de Singel aan de Westsingel 5a in Venray biedt zelfstandig wonende ouderen de mogelijkheid om samen de dag door te brengen. Ouderen leggen tijdens de dagbesteding sociale contacten en hebben op deze manier een zinvolle dagbesteding. Het aanbod van activiteiten varieert van creatief bezig zijn, wandelen, gymnastiek, spellen spelen, geheugentraining tot een boodschap doen. Bij de activiteiten wordt rekening gehouden met ieders mogelijkheden. De ouderen zijn doordeweeks en zondags welkom van 10.00-16.00 uur.

Voor meer informatie over de dagbesteding neem contact op met Proteion via telefoon 088-850000, of rechtstreeks bij Aan de Singel via telefoon 06-52669381.