Nico de Haan, ambassadeur van Vogelbescherming Nederland.
Nico de Haan, ambassadeur van Vogelbescherming Nederland. Foto: Vivara

Vogels voeren door het hele jaar heen

Vierlingsbeek

De vogel staat op zaterdag 12 november centraal in het Vivara Natuurbelevingscentrum in Venray. En dat alles onder toeziend oog van Nico de Haan, ambassadeur van Vogelbescherming Nederland. De Haan vertelt deze dag alles over vogels en het voeren van de gevleugelde dieren. Het hoofdkantoor van Vivara is gevestigd aan de Overloonseweg in Vierlingsbeek. 

In het Vivara Natuurbelevingscentrum in Venray is van alles te vinden om de tuin of het balkon vriendelijker te maken voor vogels en andere tuindieren. Welke nestkast is het meest geschikt, welk voer is het beste te gebruiken en welk voersysteem is daar voor nodig? Alle producten die nodig zijn, zijn verkrijgbaar in het Vivara Natuurbelevingscentrum. Meer informatie? Luister dan vooral naar het verhaal van De Haan over het belang van het voeren van vogels door het hele jaar heen. Zijn verhalen zijn niet alleen nuttig, maar ook vermakelijk. Tijdens deze dag is er ook nog een andere actie in de winkel. Tevens is De Haan beschikbaar om zijn boeken te signeren.

Vivara is dagelijks bezig met het ontwikkelen, produceren en verbeteren van producten voor een diervriendelijke tuin of balkon, zodat mensen een optimale leefomgeving kunnen bieden voor tuindieren. Dit doet Vivara door hoogwaardige, innovatieve producten te ontwikkelen volgens eigen werkwijze. Zo is het bedrijf er zeker van dat zowel dier als mens voordeel heeft van de Vivara-producten. Meer informatie is te vinden op de website www.vivara.nl.