Tafeltennis

Red Stars doet goede zaken

Venray | De tafeltennissers van Red Stars hebben zaterdag goede zaken gedaan in de tweede divisie B. In Venray was Red Stars met 9-1 veel te sterk voor Sittard 2. Dankzij de overwinning klimt Red Stars naar de tweede plek op de ranglijst.


Tom Thijssen opende tegen de lastige Job Hoedemakers de wedstrijd en in een enerverende partij wist Thijssen de partij naar zich toe te trekken. Frank van der Vleuten trad als tweede achter de tafel aan tegen Manuel Piepmeyer en ook deze partij werd in winst omgezet door Red Stars.

Ronald Bogaard speelde in de derde partij tegen Sander Geldermans en Bogaard trok uiteindelijk aan het langste eind. Het duo Van der Vleuten en Thijssen was uiteindelijk ook te sterk voor Hoedemakers en Piepmeyer. Daarmee kwam de tussenstand op 4-0 in het voordeel van Red Stars.


In het volgende wedstrijdblok wonnen Van der Vleuten, Thijssen en Bogaard hun wedstrijden en zo werd het 7-0. Van der Vleuten en Bogaard tilden de stand daarna naar 9-0 en in de laatste partij was Piepmeyer te sterk voor Thijssen en daardoor werd het 9-1 in het voordeel van Red Stars. De tafeltennissers spelen zaterdag uit tegen Arnemuiden.