Neck Deep
Neck Deep Foto: Johan Loonen

Jera On Air 2023 presenteert eerste bands

Ysselsteyn | Jera On Air 2023 mag dan pas over 34 weken op de agenda staan, de organisatie van het muziekfestival in Ysselsteyn heeft deze week al de eerste namen van bands die tijdens de 29e editie optreden bekendgemaakt.


Parkway Drive, Rancid, Meshuggah en The Ghost Inside zijn slechts enkele van de meer dan dertig bands waarvan nu al bekend is dat ze volgend jaar richting het Ysselsteynse festivalterrein komen.


Ook Hatebreed, Sick of it All, The Amity Affliction, Fever 333, Motionless in White, Lorna Shore, Malevolence, Landmvrks, H2O, Rise of the Northstar, Stray From the Path, The Menzingers, Any Given Day en Polaris zijn van de partij. Geluksvogels hebben vorige week hun ‘early bird’-tickets al weten te scoren. De reguliere kaartverkoop verloopt via de website www.jeraonair.nl.


De vaste bezoeker is het inmiddels gewend, maar ook in 2023 kan er weer drie dagen lang worden genoten van het allerbeste op het gebied van alternatieve muziek tijdens Jera On Air.


Al op donderdag 22 juni gaan de toegangspoorten naar het festival én de camping wagenwijd open, waarna duizenden liefhebbers kunnen genieten van een optreden van hun favoriete punk-, hardcore- en metalcorebands.


Voor tickets en meer informatie kijk op de website van het muziekfestival: www.jeraonair.nl.