Nicole Geurts nam de cheque in ontvangst.
Nicole Geurts nam de cheque in ontvangst. Foto: Persfoto

D’n Terp steunt De Linde

Oirlo Oirlo

De veiling van de inboedel van dorpscafé D’n Terp in Oirlo leverde uiteindelijk 7432,60 euro op voor de renovatie van gemeenschapshuis De Linde. De cheque werd afgelopen zaterdag overhandigd aan het renovatieteam van De Linde. De veiling vond plaats op 18 september.

“Wij vinden het een héél mooi gebaar dat D’n Terp middels deze veiling zijn steentje bijdraagt aan het renovatieproject”, zegt Nicole Geurts, die namens de financiële commissie aanwezig was om de cheque in ontvangst te nemen. “Zij weten als geen ander hoe belangrijk een ontmoetingsplek voor het dorp is, met het creëren van de Huuskamer de nieuwe aanbouw aan het gemeenschapshuis waarin café met eetgedeelte komt hopen we het gemis van ons dorpscafé en cafetaria weer op te vullen”, vertelt Geurts.

Kavels

Het café staat er inmiddels stil en verlaten bij. “Alle kavels onder andere barkrukken, een koffieautomaat, pokertafel, tafels en stoelen, serviesgoed en zelfs plafondplaten die onder de hamer gingen, zijn verkocht”, zeggen Gerrit en Paula Ba..