Afbeelding
Foto: Persfoto

Lourdesreizen groot succes

Venray | Lourdesreizen 2022 was weer een groot succes. In mei organiseerde Lourdesgroep Maas en Peel een gecombineerde reis naar Lourdes. Het grootste gedeelte van de gasten ging met de bus en via een toeristische route reden zij, met bezichtigingen onderweg, en de gasten die minder goed ter been waren vlogen met het vliegtuig.


Vorige week ging Lourdesgroep Maas en Peel alleen met het vliegtuig op reis. "Onder de stralende zon hebben onze gasten weer enorm genoten van die bijzondere plek Lourdes", meldt Cristien Goumans namens Lourdesgroep Maas en Peel. "We bieden onze gasten een compleet programma aan, van kerkdiensten tot uitstapjes en veel bezichtigingen. In 2022 zijn er bijna 100 mensen met ons mee geweest. Dit is mogelijk gemaakt mede door de vrijwilligers die daar waar het nodig was hun handen uit de mouwen staken, maar ook door de vrijwilligers die het hele jaar door knutselen om wat centjes te verdienen voor die mensen die het niet zelf kunnen betalen. In 2023 gaan we drie keer deze prachtige reis maken. In mei een gecombineerde reis, in september een vliegreis en in oktober organiseren we weer een kinderbedevaart."

Mensen die een keer mee willen naar Lourdes, of zich aan willen sluiten bij de vrijwilligersgroep, kunnen hiervoor contact opnemen met Cristien Goumans, telefoon 0623532814, of kijk op lourdesgroepmaasenpeel.jouwweb.nl.