Afbeelding
Foto: Persfoto

Lancering Venrayse Favorieten

Venray | Het nieuwe kookboek Venrayse Favorieten wordt op zaterdag 8 oktober feestelijk gelanceerd in Schouwburg Venray gepresenteerd. 


Met de oproep eind vorig jaar, kregen de Rooyse Ladies de gelegenheid een kijkje te nemen in de keukens van veel (oud-)Venraynaren. Een aantal recepten zijn al vele generaties in de familie, andere zijn meegenomen van reizen over de hele wereld. Samen met vijf Venrayse chef-koks is hieruit een selectie van ruim 50 mooie recepten gemaakt, die een plek hebben gekregen in dit unieke kookboek. Het is een mooie variatie geworden van voorgerechten, hoofdgerechten en desserts.

Op zaterdag 8 oktober wordt het eerste exemplaar van Venrayse Favorieten tijdens een feestelijke en muzikale lancering overhandigd  aan een speciale gast. Iedereen is welkom tijdens dit evenement in de foyer van de Venrayse schouwburg. Kaarten kunnen via www.schouwburgvenray.nl besteld worden. De entreeprijs bedraagt 7,50 euro per persoon incl. een consumptie. Het programma vindt in een informele, gezellige sfeer plaats in de foyer en begint om 16.00 uur. Bezoekers krijgen zo ook de kans kennis te maken met enkele amateurkoks. De Rooyse Ladies zorgen deze middag zelf voor enkele hapjes. Als verrassing voor de amateurkoks worden die middag de favorieten van de chef-koks bekendgemaakt. 


Uiteraard wordt die middag ook uitgebreid aandacht gegeven aan het goede doel. Er wordt een loterij gehouden met prijzen, waarvan de opbrengst ook weer naar het goede doel gaat.; de realisatie van een speelkunstwerk voor en door kinderen van de gemeente Venray in het Odapark in Venray.

Wil je ook bij de feestelijke lancering aanwezig zijn? Boek dan nu alvast een kaartje via www.schouwburgvenray.nl. Kun je er niet bij zijn, maar wil je wel het kookboek Venrayse Favorieten straks hebben? Reserveer het dan nu alvast via de website www.kiwanisderooyseladies.nl. Het kookboek is natuurlijk ook te koop tijdens het lanceringsfeest.