Afbeelding
Foto: Persfoto

Wild Romance in Schouwburg Venray

Venray | Wild Romance, de band van Herman Brood, speelt op zaterdagavond 1 oktober in de Bolzaal van Schouwburg Venray. Tijdens dit staconcert komt de rockgeschiedenis met de grote hits voorbij en genieten de aanwezigen van een absolute livesensatie. 


Herman Brood en zijn Wild Romance groeiden uit tot rocksterren zoals Nederland nog nooit had gekend, met albums als Shpritsz - Cha Cha en succesnummers als Saturday Night, Dope Sucks, Rock & Roll Junkie, Never Be Clever. Het was seks, drugs en rock-'n'-roll als Wild Romance op het podium stond met Dany Lademacher.
Nu, anno 2022, heeft de Wild Romance ‘the best there is' aan boord: Dany Lademacher én David Hollestelle, frontman Jo de Roeck, toetsenist Otto Cooymans en de ritmesectie bestaat uit Gee Carlsberg (bas) en Jan 't Hoen (drums).


De deuren van de Bolzaal gaan vanaf 19.30 uur open. De avond wordt ingeluid door DJ Sherruf met de bekendste rock-‘n-roll-nummers. Het concert van Wild Romance start om 21.15 uur. Na afloop is er nog een afterparty om na te
swingen. Tickets voor het staconcert van Wild Romance in Schouwburg Venray zijn te verkrijgen via www.schouwburgvenray.nl. Prijs: 15 euro per stuk.